Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Румен РадевМалкият и среден бизнес представляват около 99% от

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Румен РадевМалкият и среден бизнес представляват около 99% от
Коментари Харесай

Румен Радев: Трябва да съхраним малкият и средният бизнес в кризата

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Румен Радев

Малкият и междинен бизнес съставляват към 99% от всички предприятия както в България, по този начин и в Европейски Съюз, и основават 75% от работните места в нашата страна. Това е гръбнакът на стопанската система и съхранението му е единствената опция за бързо възобновяване след рецесията. Затова е нужна съответна държавна политика, която действително да доближава до засегнатия дребен и междинен бизнес, изключително в по-малките обитаеми места, с цел да ограничи следствията от икономическата и обществена рецесия.

Това написа Румен Радев в обществената мрежа.

В края на 2017 година посетих българско мебелно дружество в региона на Търговище, което откриваше третата си индустриална мощ. Днес още веднъж съм тук, с цел да обсъдим с управлението по какъв начин се оправя бизнесът в днешната рецесия. Благодарение на прозорливостта на управлението и всеотдайността на служащите това българско дружество е устояло на провокациите и се развива. Създаването на предвидима бизнес среда и насърчаването на конкурентоспособността на дребните и междинни предприятия е действителна инвестиция в заетостта и е от основно значение за икономическото развиване на България, написа още президентът в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР